آیا عسل طبیعی شکرک میزند؟

    عسل طبیعی به خاطر داشتن مقداری آب که در شهد گلها موجود می باشد و میزان آن متغیر است در حالت عادی پس از مدتی متبلور می شود که در اصطلاح عام و به غلط آنرا شکرک زدن می نامند. اما تبلور یک حالت فیزیکی مانند یخ زدن می باشد و پس از مقداری گرم کردن(ظرف محتوی عسل را درون ظرف آب گرم قرار داده و به آرامی حرارت دهید)به حالت طبیعی بر می گردد
    این تغییر حالت شیمیایی نیست و هیچ تاثیری در خواص و کیفیت عسل ندارد. در برخی از کشورهای اروپایی و آمریکایی عسل به صورت متبلور در بسته بندی های مختلف در فروشگاه ها عرضه می شود
    به شما مصرف کننده گرامی توصیه می شود که هیچ نگرانی در مورد متبلور شدن عسل نداشته باشید ضمن اینکه عسل نیز همانند هر ماده غذایی دیگر شرایط نگهداری خاص خود را دارا می باشد
    توصیه می شود عسل را در جای گرم و خشک نگهداری نمایید.

    شرکت عسل هانزا

    • دفتر مرکزی:تهران-پاسداران-جنب برج سفید-نبش نیستان ششم-پلاک252-طبقه2-واحد2
    • 021-22884900 و 02122790039 و 09122874900

    Search