خواص ضد باکتریایی عسل

    امتیاز کاربران

    ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
     

    عسل حاوی مواد ضد میکروبی بوده و حتی قوی ترین میکروبها نیز در آن یارای مقاومت ندارند، با یک آزمایش ساده میتوانید مقداری میکرارگانیسم (مثلا کپک روی مربا) را با عسل کاملا مخلوط کنید، بعد از چند روز مشاهده خواهید نمود که نه تنها در آن رشد نکرده بیکه کاملا از بین رفته است (توضیح:در صورت رشد کپک حتماً عسل با آب یا مایع دیگری مخلوط شده و خالص نمی باشد.

    شرکت عسل هانزا

    • دفتر مرکزی:تهران-پاسداران-جنب برج سفید-نبش نیستان ششم-پلاک252-طبقه2-واحد2
    • 021-22884900 و 02122790039 و 09122874900

    Search