طرز استفاده از عسل

    عسل طبیعی دارای بسیاری از آنزیمها و مخمرها می باشد مانند:


    دیاستاز که نوعی مخمر حلال است و نشاسته را تبدیل به قند و دکسترین می کند
    آنورتاز که ساکاروز را به گلوگز و فروکتوز تبدیل می کند
    پروکسیداز که پروکسید را تجزیه می کند
    لیپاز که متابولیسم چربی ها را آسان می سازد
    شب هنگام قبل از خواب و یا صبحها وقتی از خواب برخواستید یک یا دو قاشق چایخوری عسل میل نمایید
    در مصرف عسل دقت کنید که آنرا با بزاق دهان کاملا مخلوط کنید و بعد فرو دهید .در مواردی که اشخاص مبتلا به زخم اثناعشر هستند می توانند پنج قاشق چایخوری عسل را دو یا سه بار در روز بین غذا و یا وقتی دچار درد معده شدند مصرف کنند.
    در هنگام ضعف قلب عفونت های مربوط به عروق ،مصرف عسل را برای درمان و شفای این بیماری کاملا توصیه و تجویز می کنند.

    شرکت عسل هانزا

    • دفتر مرکزی:تهران-پاسداران-جنب برج سفید-نبش نیستان ششم-پلاک252-طبقه2-واحد2
    • 021-22884900 و 02122790039 و 09122874900

    Search