کاربرد عسل در درمان بیماریها:

    درمان بیماریهای کلیوی با عسل

    عسل به عنوان یک مدر در درمان ناراحتی های کلیوی سودمند است.


    عسل و تحریکات گلو
    عسل به واسطه وجود آنزیم ها و املاح معدنی خود در کاهش و حتی درمان التهاب گلو و سرفه های مزمن شده بسیار مفید گزارش شده، بنابراین توصیه می شود که مقداری عسل را در دهان گذاشته تا به آرامی آب شود و یا مقداری از عسل را در آب ولرم جوشانده (بهتر است از دم کرده گل پونه در آب جوش به همراه یک لیمو استفاده کرد)، حل کرده و آن را قرقره کنید و همچنین می توانید به ترکیب فوق مقداری آبلیموی تازه اضافه کرده و در رژیم غذایی روزانه خود قرار داده و میل نمایید.
    بقراط نوشته شربت عسل برای از بین بردن سرفه و خلط سینه مسلول نافع است
    مصرف عسل با مکمل کاکوتی در درمان سرفه و عفونتهای ریوی بسیار مفید گزارش شده است.


    عسل و بیماری قلبی
    عسل به علت ترکیبات قندی بخصوص وجود گلوکز زیاد تاثیر بسیار مهمی روی عضلات قلبی و تحریک و تقویت آن داشته، باعث گشاد شدن رگها شده، فشار خون را تنظیم و از سکته قلبی جلوگیری می کند. به واسطه وجود دیاستاز (آنزیمها) باعث هضم چربی های اطراف قلب می شود. بنابراین توصیه می شود افراد میانسال به بالا که دچار بیماری دیابت نیستند هر روز هنگام بیدار شدن، یک قاشق چایخوری پر عسل را با نصف استکان آب جوشیده ولرم مخلوط نموده و بنوشید. افزودن عرق بادرنگبویه نیز توصیه شده است.


    عسل و بیماری روده
    عسل به علت دارا بودن اسید فرمیک، دردهای روده را به خوبی تسکین داده و همچنین به جهت وجود اسانس های فرار (عطر گیاهان مختلف) نارسایی های ناگوار روده را برطرف می کند، بنابراین توصیه می شود تمام افراد در هر سنی مصرف عسل به صورت شربت با افزودن مقداری عرقیات گیاهی مثل آویشن (کاکوتی)، شاه اسپرهم و یا آبلیمو را در رژیم غذایی هفتگی خود داشته باشند.
    عسل و درمان ضعف اعصاب
    مصرف روزانه عسل به طبیعی بودن خواب کمک می کند، سردرد را کاهش داده و حالت ناتوانی و عصبی را در افرائی که عدم تعادل عصبی دارند کاهش می دهد.


    آیا عسل برای بیماران دیابتی مضر است؟
    عسل و بیماران دیابتی
    اکثر بیماران دیابتی این سوال را در ذهن خود دارند، برای جواب می توان گفت که در مورد دیابت، مصرف عسل همان قدر مضر است که مصرف قند ضرر دارد ولی با توجه به خواص جانبی عسل و همچنین وجود فرکتوز که جهت جذب به سلولها نیازی به انسلین ندارد، می توانند عسل را جایگزین مقدار قند مصرف روزانه خود قرار دهند و باید توجه داشته باشند که مصرف عسل به عنوان قند اضافی در رژیم غذایی آنها مجاز نیست، چرا که عسل علاوه بر فروکتوز به همان نسبت هم گلوکز دارد.


    عسل و بیماریهای گوارشی
    تمتم افرادی که دچار بیماریهای گوارشی هستند به نفعشاتن است که عسل را جایگزین قند و شکر قرار دهند
    توصیه می شود مبتلایان به زخم معده، عسل را در رژیم غذایی خود داشته باشند
    عسل خاصیت ملاینی دارد، بنابراین افراد مبتلا به یبوست با یک رژیم غذایی مناسب از عسل، وضعیت بهتری خواهند داشت
    عسل سرچشمه حیات
    عسل روند فیزیولوژیکی پیری را کند ساخته و از ضعف زودرس اعمال حیاتی جلوگیری می کند
    عسل و ترمیم زخم (سوختگی،التهاب،گزیدگی،ترک و شقاق)
    استفاده از عسل به عنوان مرهم در درمان سوختگی ها که حتی از دیرباز رایج بوده و در طب سنتی نیز به آن اشاره شده است، در ترمیم بافتی و جلوگیری از افزایش عفونت از طریق استعمال خارجی بسیار مفید می باشد. عسل به واسطه آنزیم کاتالاز، ترمیم پوست را سرعت بخشیده، از شدت درد می کاهد و از تاولل زدن جلوگیری می کند.
    در رابطه با التهاب، گزیدگی، ترک و شقاق می توان به صورت ماساژ آرام موضع، از عسل استفاده نمود.
    عسل از خونریزی زخم جلوگیری می کند و موجب انعقاد خون می شود.
    عسل به علت خواص جذب آنی که دارد ترشحات پوستی را جذب و به بافتهای پوششی غذا می رساند و باعث شادابی آن می گردد.

    شرکت عسل هانزا

    • دفتر مرکزی:تهران-پاسداران-جنب برج سفید-نبش نیستان ششم-پلاک252-طبقه2-واحد2
    • 021-22884900 و 02122790039 و 09122874900

    Search